Om

Din hudterapeut - Susanne Mårtensson


Jag, Susanne Mårtensson, är auktoriserad hudterapeut sedan 1990 och är medlem av

Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation (SHR), din garanti för ett kvalificerat yrkesutförande. Min ambition är kontinuerlig vidareutveckling och därför kompletterar jag mina kunskaper genom fortbildningskurser för att erbjuda dig som kund bästa tänkbara behandlingar.


Det är med hudvårdsprodukter av märket Exuviance jag arbetar - och både jag och mina kunder upplever ofta märkbara förbättringar av hudens kvalitet med regelbunden användning av produkterna.


Exuviance utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården.

Ägarna till företaget Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, bägge professorer i dermatologi , uppfann Alpha-Hydroxy-Acid teknologin (AHA) för 25 år sedan och har mer än 80 världspatent på sina produkter. Många stora kosmetikföretag “hyr” företagets AHA-patent, bl.a. L’Oreal, Avon och Estee Lauder.

I och med produktlinjen Exuviance, lanserar Neostrata en helt ny generation av AHA. Den innehåller PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), som passar alla hudtyper, även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter.


Inom kosmetikabranschen finns inga mirakel, däremot kan man aktivt arbeta fram resultat som är varaktiga och ärliga. Tillsammans planerar vi dina behandlingar och produkter, då vet du vad du kan förvänta dig. Jag vill på min salong inte bara sälja en produkt eller en behandling, utan jag vill också lära dig hur du skall gå tillväga för att nå de mål du önskar. Jag står gärna till tjänst och svarar på dina frågor, hur stora eller små de än må vara. Jag finns för att ge dig service!

Känn dig välkommen till salongen med kvalitet, kunskap, känsla och upplevelse.

Din auktoriserade hudterapeut

Susanne Mårtensson